1 portie Levenslust = 1 momentje voor jezelf

 

Zorg ervoor dat je altijd een voorraadje gezonde tussendoortjes van Levenslust in je bureaula of sporttas hebt. Zo maak je het jezelf makkelijk om naar een gezonde snack te grijpen als je buik begint te rommelen. Perfect om even bij te tanken na het sporten, want verantwoorde voeding is natuurlijk geen excuus om je workout over te slaan. De gezonde tussendoortjes van Levenslust zijn een natuurlijke bron van energie. 

Levenslust Spirit - 12 zakjes

7,95 EUR

Levenslust Spirit

Met walnoot en pruim

Als je veel last hebt van stress, dan kan het een goed idee zijn om eens wat vaker walnoten te eten. Walnoten zorgen ervoor dat je bloeddruk omlaag gaat en dat zorgt ervoor dat je je kalmer en meer ontspannen voelt. Bovendien zorgt het eten van walnoten snel voor een vol gevoel, waardoor je eerder geneigd bent om minder te eten.

 

Levenslust Zen - 12 zakjes

7,95 EUR

Levenslust Zen

Met Abrikoos & Amandel

Gedroogde abrikozen hebben een goede en  zoete smaak, waardoor ze overal ter wereld graag worden gegeten. Abrikozen bevatten veel vezels, wat heel goed is voor de darmen. Daarbij bevatten ze diverse vitamines en mineralen als: vitamine A, B, E, magnesium, en vele andere mineralen. In combinatie met de heerlijke noten kom je even helemaal tot rust!

Levenslust Bliss - 12 zakjes

7,95 EUR

Levenslust Bliss

Met Incabes en Cashew

De voedingswaarde van Inca bessen is enorm hoog. De bessen zitten vol met dagelijks benodigde vitamines zoals vitamine A, vitamine B1, B2, B6 en B12 en vitamine C. Verder bevatten ze fosfor en calcium voor sterke botten. Daarnaast zorgt het kalium in cashewnoten ervoor dat het haar zijn glans en sterkte behoudt.

Verantwoorde snack; Gezond leven