Wij geloven in de kracht van plezier, schoonheid en Levenslust.

 

Een belangrijke bron van deze mooie dingen zit in deze mix met superfoods, noten en zaden. Goed voedsel met karakter, in fijne porties en handige verpakkingen. Precies genoeg voor een lekker momentje voor jezelf. In de auto, tijdens een wandeling, een dagje sauna, of in de hectiek op kantoor. Levenslust is minstens zo lekker als ouderwets snacken, maar zoveel beter voor je.

Levenslust Balance - 12 zakjes

7,95 EUR

Deze ambachtelijke mix brengt een ode aan de appel door deze te combineren met verse amandelen en geroosterde cashewnoten. De frisse zoetheid van rozijntjes maakt het helemaal af.

De amandelen en cashewnoten bevatten gezonde oliën en vormen een natuurlijke bron van magnesium. Deze mineralen werken als brandstof voor onze hersenen. Een slimme Levenslustmelange om de dag goed mee door te komen.

Bestrijd vermoeidheid met deze natuurlijke bron van magnesium!

Bevat: Cashew noten, gedroogde appel, amandel & rozijntjes.

 

Levenslust Boost - 12 zakjes

7,95 EUR

Voel je energiek met deze natuurlijke opkikker!

Bevat: Geroosterde sojaboontjes, amandelen, cranberries en pompoenpitjes.

Ideaal voor op het werk, op school of onderweg. Past prima in de lunchbox of sporttas.

Boost is een heerlijke mix van Levenslust vol energie, voor de momentjes dat je even een opkikker nodig hebt. In de Boostmix vind je de fijne crunch van geroosterde soja, pompoenpitten en amandelen. Gecombineerd met de frisse zoetheid van cranberry’s.

De Soja bevat natuurlijke eiwitten en is bijzonder rijk aan omega-3. De cranberry’s in deze mix zijn een natuurlijke bron van antioxidanten. Al die nuttige voedingstoffen, geconcentreerd in een handige portieverpakking. Je voelt je goed!

Levenslust Beauty - 12 zakjes

7,95 EUR

Handig: scheur het zakje open, geniet en je kunt er weer tegenaan!

Bevat: Hazelnoten, goji bessen, pistachenoten en rozijntjes.

Bron van vitamine E & Glutenvrij.

Verantwoorde snack; Gezond leven